250717908
Cars For Everyone, Anytime & Anywhere – KLezCar
Cars For Everyone, Anytime & Anywhere – KLezCar

KLEZCAR CUTI SEKOLAH

Tinggal dua hari  sahaja lagi bagi negeri kelantan terangganu kedah dan johor dan tiga hari bagi negeri yang selebihnya untuk anak-anak kita bersekolah dan seterusnya mereka akan bercuti selama sebulan. Sepanjang bercuti ini adalah lebih baik kita manfaatkan dengan sesuatu aktiviti yang dapat member manfaat dalam diri mereka.

sempena hari cuti persekolahan ini KLezcar cuti sekolah ingin menawarkan hidmat kereta sewa murah dengan memberika diskaun 15% kepada penyewa yang membuat pempahan awal iaitu pada 23hb – 28hb11 , tawaran ini dibuka selama 3 hari sahaja untuk kegunaan sepanjang bulan Disember 2017 dan minimum sewaan 5 hari dan ke atas.

Seperti ibubapa lain juga mencari aktiviti terbaik untuk diisi oleh anak-anak saya pada musim cuti sekolah nanti. banyak aktiviti-aktiviti yang boleh dilakukan oleh ibu bapa sebagai contoh pergi ke tempat yang menarik, tempat-tempat yang bersejarah untuk menambahkan pengetahuan anak- anak sambil rehatkan minda mereka.

selain dari pergi bercuti bersama keluarga, ibubapa juga boleh pulang ke kampung halaman dan bawa anak jumpa atok mereka, mankin ada yang lama tidak balik kampung munkin sibuk dengan kerja dan persekolahan, di hari cuti ni, boleh rancang percutian anda

photo_2017-11-22_12-18-36

untuk trespon pantasa wasap kami segera!!

whatsapplogo

atau boleh trus messenger kami

klik sini untuk tempahan ONLINE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *