Cars For Everyone, Anytime & Anywhere – KLezCar
Cars For Everyone, Anytime & Anywhere – KLezCar

How To Check Point

check point 3

 

Pengenalan

Artikel ini menerangkan cara mengetahui dan pengiraan point KLEZCAR pelanggan yang telah menyewa kereta.Mungkin sesentengah pelanggan tidak mengetahui point yang terkumpul walaupun sudah layak mendapatkan Eazy Card dan Eazy Point. Untuk sedikit penerangan ringkas Eazy Card memberikan anda diskaun setiap hari,hari jadi dan hari Rabu.Eazy Point pula hanya dapat dingunakan apabila point terkumpul mencapai 1000 point dan melayakkan mendapat harga RM90 bagi kereta Myvi 1.3 sahaja(point juga akan berkurang apabila ia dingunakan).

.

Point KLEZCAR dikira ketika menyewa

Pengiraan Point bagi setiap sewaan kereta berbeza mengikut cara tempahan dilakukan.Dibawah ditunjukkan perbezaan point mengikut cara tempahan:

  1. 2 point/ RM 1 bagi tempahan Online(Klik Sini).
  2. 1 point/ RM 1 bagi tempahan Direct Call KLEZCAR(Klik Sini).
  3. 0.5 point/ RM 1 bagi tempahan Walk-In di semua cawangan KLEZCAR.

.

Cara Melihat Point Terkumpul

Ia dapat dilihat melalui dengan hanya membuka link ini.Anda hanya perlu mengisi nombor kad pengenalan. Jika anda mengumpul sehingga 400 point,anda layak mendapatkan Eazy Card di semua cawangan KLEZCAR.

.

         orange-free-click-here-flashing-animation-button-png-images-icons-bing-glowing-blog-animated-website-buttons-salewiz-system-sale-wiz.blogspot.com-google-search-

.

Jika anda masih tidak tahu atau ingin mengetahui lebih dalam bagi mendapatkan/kelebihan Eazy Card ini, boleh membaca artikel Eazy Card-Tentang Kad Dan Segala Persoalan  dan Eazy Card Kepada Pelanggan Setia KLezCar .

Tempahan Segera klik sini, berikan telefon nombor dan lokasi anda, boleh juga membuat tempahan online di  https://www.klezcar.com/

.

EAZY CARD SURVEY KLIK SINI

.

Artikel Lain Yang Menarik;

  1. Eazy Rabu

  2. Eazy Birthday

  3. Eazy 15%

  4. Eazy Point

  5. Super Sunday

  6. Eazy Card-Tentang Kad Dan Segala Persoalan

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *