250717908
Cars For Everyone, Anytime & Anywhere – KLezCar
Cars For Everyone, Anytime & Anywhere – KLezCar

Kereta Mewah Terbaik Untuk Disewa | KLezCar

Apa yang dimaksudkan dengan kereta sewa mewah?

Mungkin bagi anda yang selalu menyewa kereta dan mahir tentang sewa kereta juga sudah tahu bahawa terdapat pelbagai jenis kereta sewa dan salah satunya adalah jenis kereta mewah.

Bagi anda yang tidak pernah mendengar perkataan kereta sewa mewah, anda pasti akan berimaginasi apakah jenis kereta tersebut, adakah ianya kereta yang sangat mewah, sesuai untuk orang kaya dan sebagainya?

Kereta sewa mewah ini adalah kereta sewa ternama seperti kereta sewa jenis MPV mewah dan lain-lain lagi.

Di Malaysia, banyak syarikat kereta sewa yang menawarkan kereta sewa kereta sewa mewah dengan harga yang tinggi serta ada juga memberikan harga yang cukup berpatutan.

 

 

Mencari Kereta Sewa Mewah Terbaik di Kuala Lumpur Dan Seluruh Malaysia

Bagaimana pula dengan kenderaan di Kuala Lumpur? Ramai pengunjung dan pelancong datang ke Malaysia, terutamanya adalah di Kuala Lumpur.

Ramai dalam kalangan mereka yang tidak mempunyai kenderaan untuk bergerak ke lokasi dan destinasi mereka malah mereka memerlukan kenderaan yang mudah, senang serta pantas untuk mereka bergerak.

Kereta sewa mewah adalah kereta sewa terbaik yang boleh anda dapatkan di Kuala Lumpur.

Anda mungkin merupakan salah seorang yang memerlukan kereta sewa mewah untuk tujuan-tujuan tertentu seperti membawa keluarga bersiar-siar, bercuti, perlu menghadiri urusan kerja, bertemu dengan seseorang yang penting dan lain-lain lagi sebab.  Umumnya, kereta sewa luxury penting untuk anda gunakan atas beberapa faktor.

 

Kegunaan Kereta Sewa Mewah | Kereta Sewa Luxury

 Kereta sewa luxury seperti kereta jenis MPV mewah ini sangat penting untuk anda yang mempunyai masalah-masalah berikut:

 • Perlu membawa orang penting, majikan anda atau VVIP ke perjalanan anda
 • Ingin dilihat mewah dan penting dalam sesuatu urusan yang anda uruskan
 • Ingin merasai pengalaman dan melihat-lihat bagaimana menaiki kereta sewa mewah
 • Memerlukan kereta yang lebih besar kerana membawa ramai penumpang ataupun penumpang yang ramai
 • Memerlukan ruang dalam kereta untuk meletak barang dan sebagainya
 • Ingin dijadikan kereta mewah pengantin untuk menjemput pengantin ke majlis, sebagai sesi fotografi dan sebagainya.
 • Inginkan kereta yang lebih berjenama dan berkualiti secara keseluruhannya
 • Ingin naik 1 kereta beramai-ramai dengan keluarga dan tidak perlu sewa dua kereta

 

 

Kelebihan Menggunakan Kereta Sewa Mewah

 

 1. Kereta Sewa Mewah Berkualiti Menjadikan Perjalanan Anda Lancar

Kereta sewa mewah menjadikan perjalanan anda teratur dan berkualiti kerana anda tidak akan mengalami masalah kereta rosak, masalah teknikal seperti kereta bergerak lambat dan sebagainya.

Kereta sewa luxury adalah kereta sewa yang terjamin berkualiti dan sering diguna pakai oleh orang-orang yang penting.

 

 1. Kereta Sewa MPV Mewah Besar Dan Selesa

Seperti yang anda tahu, memandu kereta sewa MPV mewah adalah seolah-olah anda memandu kereta besar berjenama dan sangat eksklusif.

Kereta sewa MPV mewah besar dan selesa sesuai untuk anda naiki bersama kawan-kawan, keluarga ataupun rakan sekerja anda.

Anda juga kereta sewa luxury yang sesuai anda naiki bersama orang-orang kenamaan, majikan anda dan lain-lain lagi.

 

 1. Kereta Sewa Luxury Menjadi Kejutan Untuk Orang Lain

Sepanjang hidup, jika anda tidak pernah memandu atau mempunyai kereta mewah atau kereta jenis MPV, anda boleh menyewa kereta sewa luxury untuk bercuti atau ke mana sahaja destinasi anda.

Pasti orang tersayang atau keluarga anda akan terkejut dengan kereta yang anda pandu. Sekali sekala apa salahnya membawa orang yang tersayang menaiki kereta mewah kan?

Pada tahun 2018 ini, rata-rata kedai sewa kereta banyak menawarkan kereta sewa jenis MPV mewah dan juga kereta sewa luxury yang lain.  Bezanya adalah dari segi kualiti dan juga harga sahaja.

Oleh itu, penting bagi anda mencari kereta sewa luxury yang benar-benar berbaloi untuk kegunaan anda sepanjang hari.

Tahukah anda terdapat kereta sewa mewah terbaik di Kuala Lumpur dan seluruh Malaysia yang harus anda tahu?

Kereta sewa luxury terbaik di ibu kota dan semua daerah ini terdiri daripada pelbagai jenis kereta termasuklah kereta sewa MPV mewah.

Ramai pengunjung dari dalam dan luar negara telah menggunakan perkhidmatan kereta sewa luxury di Kuala Lumpur dan seluruh Malaysia ini.

Mari kita kenali dengan syarikat kereta sewa mewah terbaik di Kuala Lumpur dan seluruh Malaysia yang dikatakan ini.

Kereta Sewa Klezcar | Kereta Sewa Terbaik di Kuala Lumpur dan Seluruh Malaysia

Kereta sewa luxury boleh anda dapatkan di klezcar.com iaitu Kereta Sewa Klezcar yang mempunyai banyak cawangan di seluruh Malaysia.

Bagi anda yang ingin menyewa kereta di Kuala Lumpur, anda boleh memilih tempat dan daerah terdekat dengan anda untuk anda mengambil kereta sewa yang anda mahukan.

Terdapat banyak jenis kereta sewa Klezcar termasuklah kereta sewa jenis biasa, sedan, MPV, luxury dan juga minivan.

Jenis Kereta Sewa Luxury Dan MPV Mewah Yang Ditawarkan Oleh Kereta Sewa Klezcar

Sesuai dengan penggunaan anda untuk dibawa ke destinasi yang ingin anda tuju, pelbagai jenis kereta sewa MPV mewah yang berkualiti dan berkeadaan baru disediakan sebagai pilihan anda.

Bukan sahaja anda yang berada di KualaLumpur, tetapi di seluruh Malaysia juga boleh dapatkan kereta-kereta sewa luxury yang sangat cantik ini.

Jom kita lihat jenis kereta sewa luxury dan MPV mewah yang telah diselenggara oleh kereta sewa Klezcar untuk kegunaan anda.

 

Kereta Sewa Luxury Klezcar – Toyota Vellfire

Dengan ciri Dual VVT-i, Toyota Vellfire mempunyai enjin 2.5 liter 4-silinder dan Output kuasa maksimumnya iaitu 32kW/180PS serta 235Nm.

Transmisi CVT (continuously-variable transmission) kereta Toyota Vellfire berada pada 7 kelajuan.

Ia juga dilengkapi dengan sistem keselamatan Aktif dan Pasif yang disediakan termasuklah beg udara SRS, Brake Assist (BA), Traction Control, ABS dengan Electronic Brake-force Distribution (EBD) dan Vehicle Stability Control (VSC).

Keadaan kereta yang besar dan memuatkan lebih dari 5, 6 atau 7 penumpang ini amat selesa untuk perjalanan jauh anda.

 

Kereta Sewa Luxury Klezcar – Mercedes

Banyak model Mercedes yang ditawarkan namun kereta sewa Klezcar menampilkan sebuah kereta Mercedes yang menjimatkan, tampak begitu bergaya dan eksklusif ala-ala sport dan elegent.

Kereta sewa mewah Mercedes ini sangat laju lengkap dengan enjin petrol M 274 DE 20 AL 2.0 liter pengecas turbo, empat-silinder n 241 hp (245 PS) dan tork 370 Nm. Selain itu, transmisi automatik torque converter 9G – Tronic sembilan kelajuan berserta pacuan 0-100 km/j dalam 6.3 saat adalah ciri utama Mercedes tersebut.

 

Kereta Sewa Luxury Klezcar – Hyundai Starex

Kereta sewa Hyundai Starex boleh memuatkan penumpang sehingga 11 orang.

Besarkan kereta Hyundai Starex? Dari aspek keselamatan, Hyundai Starex mempunyai fungsi anti-lock braking system(ABS) dan limited –slip differential(LSD) yang berperanan mengawal kereta ketika ia diberhentikan dan dibrek secara mengejut.

Enjin 2.5 Turbo Diesel memberi kuasa tork maksimum 392 Nm apabila enjin laju dan mencecah 2,000 hingga 2,500 rpm.

 

Kereta Sewa Luxury Klezcar – Toyota Estima

Toyota Estima adalah sejenis kereta MPV mewah yang dikeluarkan oleh syarikat Toyota Motor Corporation.

Ia lengkap dengan enjin yang meliputi 4 cyclinder, 2.4L fuel injection serta 4 kali kelajuan bagi sistem pemanduan auto.

Toyota Estima boleh memuatkan 5 orang penumpang dan meluncur laju di jalan raya tanpa anda rasa hentak atau dengar bunyi bising dari luar.

Keselesaan menaiki kereta sewa Toyota Estima dari kereta sewa MPV mewah Klezcar ini adalah dijamin.

 

Kereta Sewa Luxury Klezcar – Toyota Camry

Salah satu jenis kereta sewa MPV mewah adalah kereta Toyota Camry Hybrid.

Toyota Camry Hybrid yang boleh dipandu laju dan memuatkan 5 penumpang ini menggunakan teknologi tinggi dan telah diiktiraf sebagai Kenderaan Cekap Tenaga (EEV).

Selain kereta sewa toyotam camry hybrid, terdapat juga kereta sewa toyota camry luxury yang tampak lebih mewah dan cantik. Namun, kedua-dua kereta sewa Klezcar ini dilengkapi dengan sistem keselamatan seperti  Hill-start Assist Control (HAC), Kawalan Cengkaman (Traction Control), Penstabilan Kenderaan (VSC) dan airbag atau tujuh beg udara untuk semua tempat duduk dalam kereta tersebut.

Kereta Toyota Camry Luxury sesuai dipilih untuk anda bercuti bersama ahli keluarga atau rakan pejabat.

 

Kereta Sewa Luxury Klezcar – Honda Accord

Honda Accord 2.4 VTi-L Advance juga merupakan salah satu jenis kereta sewa luxury dari Kereta sewa Klezcar.

Kereta sewa mewah ini mempunyai kelajuan antara 30 km/j hingga 180 km/j dan dilengkapi dengan sistem Adaptive Cruise Control (ACC) bagi memastikan pemanduan anda selamat supaya dapat mengawal jarak kereta anda ketika memandu.

Sistem keselamatan lain seperti Lane Departure Warning (LDW), Road Departure Mitigation (RDM) dan Lane Keep Assist (LKAS) turut dihasilkan bagi memastikan tiada kemalangan yang berlaku kepada anda.

Untuk kereta Honda Accord, terdapat beberapa bentuk persediaan pemanduan dan keselamatan untuk mengelakkan berlakunya sesuatu iaitu Bantuan Kestabilan Kenderaan (VSA), Honda LaneWatch, kamera belakang dengan dari pelbagai sudut serta enam beg udara turut disediakan.

Klezcar sentiasa memastikan semua jenis kereta sewa luxury berkualiti, selamat dan mudah digunakan oleh anda.

Perkara Penting Untuk Menempah Kereta Sewa Mewah Klezcar

Sudahkah anda mengenal pasti jenis kereta sewa mewah yang anda inginkan?

Anda perlu memilih kereta sewa mpv mewah yang anda mahukan tetapi jangan lupa, set kan tarikh terlebih dahulu di sistem www.klezcar.com supaya sistem dapat memberitahu anda jenis kereta sewa mewah yang mana masih available pada hari tersebut. Anda boleh terus memilihnya.

Set tarikh untuk pengambilan dan penghantaran kereta sewa Klezcar kepada anda beserta dengan masa dan waktu kereta dihantar semula.

Selesai memilih jenis kereta mewah yang anda mahukan, anda boleh membuat pembayaran secara online dan akan menerima email tempahan berjaya.  Mudah kan?

Pada hari sewa kereta yang telah ditetapkan, anda boleh terus datang untuk mengambil kereta sewa MPV mewah yang anda idamkan. Jom dapatkan kereta sewa MPV mewah bersama Klezcar.

Untuk tempahan segera sila klik sini, berikan nombor telefon dan lokasi anda, boleh juga membuat tempahan atas talian di  https://www.klezcar.com/ .

 

Artikel Lain :

 1. Eazy Point
 2. Eazy Rabu
 3. Eazy 15%
 4. Eazy Birthday
 5. Super Sunday
 6. How To Check Point

Email:   enquiry@klezcar.com

Website:  https://www.klezcar.com/

Hubungi: 6013-645 4040

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *