250717908
Cars For Everyone, Anytime & Anywhere – KLezCar
Cars For Everyone, Anytime & Anywhere – KLezCar

Kereta Sewa Klezcar di TBS

Assalamualaikum dan Selamat Petang !

Ada yang belum tahu ke? Ruginya..! Dah tahu nanti jangan lupa beritahu kepada anak-anak, ibu bapa, saudara mara, kawan-kawan, jiran tetangga dan juga rakan-rakan di Facebook ya..
 .
Di Terminal Bersepadu Selatan, selain daripada bas, teksi, LRT, ERL dan KTM, kini anda juga boleh dapatkan kereta sewa dari #Klezcar ! Mudah lah lepas ini, hadir je ke ofis kami di unit L4-6ABCD untuk dapatkan kereta sewa yang bersih, wangi dan berkondisi baik.
.
TBS

Terminal Bersepadu Selatan atau lebih mudah disebut TBS ini merupakan stesen bas antara yang terbesar di ibu kota selain Hentian Bas Puduraya. TBS nyata menjadi lambang kemodenan sistem pengangkutan negara di mana pelbagai pengangkutan digabungkan di sini. Dapat dilihat di sini usaha kerajaan dalam memberi keselesaan kepada rakyat Malaysia.

TBS

Dengan kemajuan teknologi masa kini, terdapat kemudahan bagi menempah tiket bas secara online iaitu ‘e-ticketing’ melalui laman www.tbsbts.com.my. Tidak ketinggalan juga syarikat kereta sewa kami, Klezcar, anda juga boleh menempah kereta sewa secara online di laman web www.klezcar.com. Segalanya kini hanya di hujung jari !

Klezcar TBS

Hubungi : 012-942 0203 (Kereta Sewa TBS)

Peta Google : https://goo.gl/maps/cuEefeqgx8M2

 


 

Klezcar – Cars For Everyone, Anytime & Anywhere
Perkhidmatan Kereta Sewa Malaysia
Talian Hotline <24jam> : 1-300-88-4040
Tempahan Online : www.klezcar.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *