250717908
Cars For Everyone, Anytime & Anywhere – KLezCar
Cars For Everyone, Anytime & Anywhere – KLezCar

KLEZCAR HUJUNG MINGGU

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Anda buat apa setiap hujung minggu?? Pastikan hujung minggu anda diisi dengan aktiviti-aktiviti yang bermanafaat. Kepada yang sudah berkeluarga tu luangkan masa yang berkualiti bersama keluarga tersayang anda.

Kurangkan menonton TV di hujung minggu, menurut kajian menonton TV dalam jangkamasa panjang akan menyebabkan fokus dan tumpuan kita berkurangan, terutama sekali kepada kanak-kanak. Ini disebabkan oleh komunikasi sehala yang berlaku ketika menonton TV tersebut. Jadi untuk mengelakkan perkara ini berlaku, lakukanlah aktiviti bersama keluarga serta anak-anak.

Kalau ingin bawa keluarga bersiar-siar tetapi anda mempunyai masalah kendaraan. jangan segan-segan untuk  hubungi kami di talian 1300 88 4040 kerana kami sedia membantu menyelesaikan masalah anda sekeluarga. Klezcar menawarkan perkhidmatan kereta sewa MURAH di setiap hujung minggu.kami ulang sekali lagi, Jangan malu jangan segan untuk menyewa dengan kami kerana harga sewaan SANGAT-SANGAT BERPATUTAN.

Enjoyce your weekend! Dalam seminggu ada 2 hari yang anda tidak bekerja, jadi gunakanlah 2 hari yang berharga ini untuk luangkan masa bersama orang tersayang. Kurangkan juga melihat smartphones dan gajet-gajet!

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU!!

1487141215

EAZY CARD SURVEY KLIK SINI

Artikel Lain Yang Menarik:

  1. Eazy Point
  2. Eazy Rabu
  3. Eazy 15%
  4. Eazy Birthday
  5. Super Sunday
  6. How To Check Point

Tempahan Segera klik sini, berikan telefon nombor dan lokasi anda

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *