250717908
Cars For Everyone, Anytime & Anywhere – KLezCar
Cars For Everyone, Anytime & Anywhere – KLezCar

Klezcar – Trusted Car Rental Company

>>36 Reason To Rent With Klezcar<<

.

[2]>> Trusted company

 

Klezcar is one of the company with car rental service in Malaysia. This company has been established on 2014 and until now it has been operating with more than 70 branches all over Malaysia.

Klezcar has attained a certificate from Malay Businessmen and Industrialists Association Of Malaysia (MBIAM), Land Public Transport Commission (SPAD), and also has been rated by SME Corp. Malaysia.

So, Klezcar is a trusted company which provide car rental service with variety choices of fleets from compact, sedan, mpv and pickup cars.

***

Klezcar adalah salah satu syarikat yang menyediakan servis kereta sewa di Malaysia. Klezcar telah ditubuhkan pada tahun 2014 dan kini beroperasi dengan lebih dari 70 buah cawangan di seluruh negara.

Klezcar telah mendapat sijil daripada Persatuan Pedagang dan Pengusaha Melayu Malaysia (PERDASAMA), Suruhanjaya Pengangkutan Awam Darat (SPAD), serta telah dinilai oleh SME Corp.

Oleh itu, Klezcar adalah syarikat yang boleh dipercayai dalam menyediakan perkhidmatan kereta sewa dengan pelbagai pilihan sama ada kompak, sedan, MPV juga kereta pikap.

Kereta Sewa Klezcar

Klezcar – Cars For Everyone, Anytime & Anywhere

.

Car Rental Malaysia

Perkhidmatan Kereta Sewa Seluruh Malaysia

.

*Online Booking* www.klezcar.com | 1300-88-4040

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *