250717908
Cars For Everyone, Anytime & Anywhere – KLezCar
Cars For Everyone, Anytime & Anywhere – KLezCar

PARTNERSHIP KLEZCAR 2.0

Program ini khas kepada Pengusaha Kereta Sewa di luar sana untuk menjadi partner Klezcar.

Antara faedah program ini adalah, ianya satu platform yang mengumpulkan pengusaha kereta sewa seluruh Malaysia. Masalah apa yang anda alami, kami dah alaminya.

Melalui masalah ini, kami mencari cara penyelesaian yang terbaik dan jika sistem dapat membantu mengurangkan masalah ini, kami tidak teragak agak untuk menaik taraf sistem kereta sewa kami.

Ada orang tanya, kami beli kat mana sistem @ software kereta sewa ni? Jawapannya ialah, kami buat sendiri in house.

Kami develop sistem kereta sewa kami sendiri. Sepanjang masa kami naik taraf sistem kami.

Jika dulu, semua nya manual, sampaikan nak isi agreement sewa pun kena fotostat, kami pun lalu zaman ni.

Tapi sekarang, masukkan dlm sistem je dan sistem trs emel pd emel customer.

Jika dulu nak closing bulanan, ambil masa dari pagi sampai ke petang, sebab nya nak kena kira manual satu per satu kereta, mau ada 40biji kereta, sampai ke malam la jawabnya, nak rujuk kat whiteboard pun, tulisan dah kabur.

Zaman ni pun kami lalui juga. Kami kenal secara mendalam bisnes kereta sewa ni dengan pengalaman Klezcar selama lebih 7 tahun.

Dengan pengalaman ini, kami terapkan ke dalam sistem kereta sewa yang kami bangunkan. Dan sekarang ni, kami nak kongsikan sistem kereta ini kepada semua pengusaha kereta sewa di Malaysia dengan kos yg amat minima.

Saya ingin menjemput kepada pengusaha2 kereta sewa di luar sana untuk bersama-sama Klezcar untuk menaikkan industri kereta sewa di Malaysia. Banyak peluang yang kita boleh terokai dalam bisnes kereta sewa ni.Ada yang berminat?

JOM KITA TONTON VIDEO FEEDBACK DARI PARTNERS KLEZCAR BERKENAAN SISTEM BISNES KERETA SEWA DARI KLEZCAR

Klik butang di bawah untuk pra daftar kami akan hubungi segera

https://www.klezcar.com/partnership-registration

Lihat lagi video feedback dari partners

Berapa kos operasi kereta sewa boleh di jimatkan dengan sistem kereta sewa klezcar

Berapa kos operasi kereta sewa boleh di jimatkan dengan sistem kereta sewa klezcar

Cara guan sistem sewa klezcar secara manual

Cara guan sistem sewa klezcar secara manual

Klik butang di bawah untuk pra daftar kami akan hubungi segera

https://www.klezcar.com/partnership-registration

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *