250717908
Cars For Everyone, Anytime & Anywhere – KLezCar
Cars For Everyone, Anytime & Anywhere – KLezCar

Pentingnya USP Ketika Menyewa Kereta

Jika kita diberi pilihan untuk memilih kereta bersih ataupun kotor,semestinya pilihan pertama menjadi keutamaan. Ia menjadi lumrah setiap manusia iaitu inginkan ke arah kesempurnaan dalam sesuatu perkara yang dilakukan, sama juga dalam permilihan kereta yang ingin disewa.Kereta bersih(dalam dan luar),tiada bauan yang tidak menyenangkan serta tiada masalah teknikal ketika memandu, menjadi ciri-ciri utama ketika menyewa  dari sesebuah syarikat kereta sewa.

.

KLEZCAR merupakan sebuah syarikat sewa yang menawarkan kereta sewa murah sangat mementingkan keselesaan pelanggan kami apabila menyewa kereta daripada syarikat kami.Oleh itu kami telah mengeluarkan borang USP(‘Unit Selling Proposition’ ) kami sendiri yang mana menfokuskan kepada kewangian ,kebersihan dalam dan luar serta ‘alignment’  kereta yang sentiasa berada dalam keadaan terbaik.

.

Bagi memberi jaminan tiada penipuan dari pihak kami,pelanggan akan diberi kuasa menyemak sendiri ke atas kereta sewaan berserta mengisi borang USP kami berikan, tetapi perlu bersama pekerja kami semasa pemeriksaan dilakukan.Pihak kami sanggup memberi sewaan percuma selama 1 hari sewaan jika kami tidak memenuhi USP yang telah kami tetapkan.

.

 

Syarat-syarat Dan Terma

 1. Minimum sewaan kereta adalah selama satu hari.
 2. Penyemakkan kereta mesti dilakukan bersama staf operasi kami.
 3. Selepas satu jam semakan,USP akan terbatal, dan tiada pemulangan wang akan diberikan.
 4. Pemeriksaan termasuk kebersihan dalam kereta seperti karpet dan kerusi
 5. Perlu membawa kereta bersama staf operasi untuk pemeriksaan alignment kereta.
 6. Jika kereta yang diperiksa tidak memenuhi kriteria USP kami tetapkan, anda boleh mendapat sewaan kereta sehari percuma.
 7. Pemulangan wang sewaan berjumlah satu hari sewaan. Jika pelanggan ingin menyambung sewaan,pelanggan perlu membayar baki sewaan.

.

USP=’unit selling proposition

.

Jika anda berminat untuk menyewa kereta sewa dengan kami, boleh menekan Link Ini beserta memberi nombor telefon dan lokasi anda. Jika ini lebih cepat, boleh juga membuat tempahan sendiri di website kami di https://www.klezcar.com/ .

 

Artikel Lain Yang Menarik:

  1. Eazy Point

  2. Eazy Rabu

  3. Eazy 15%

  4. Eazy Birthday

  5. Super Sunday

  6. How To Check Point

  7. Eazy Card-Tentang Kad Dan Segala Persoalan

 

 

email    :   enquiry@klezcar.com

website:  https://www.klezcar.com/

talian hotline : 1300-88-4040

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *