250717908
Cars For Everyone, Anytime & Anywhere – KLezCar
Cars For Everyone, Anytime & Anywhere – KLezCar

Selamat Hari Merdeka Ke-61

merdeka 2018

Kemerdekaan yang diperoleh pada tahun 1957 adalah satu sejarah manis yang dicapai oleh rakyat Malaysia dan disambut setiap tahun apabila tibanya tarikh keramat 31 Ogos.

Rakyat berbilang bangsa berjuang bermati-matian bagi mendapatkan kebebasan dan keamanan untuk negara Malaysia tercinta dan agar ia dapat diturunkan ke generasi seterusnya yang mana kita dapat rasainya sekarang.

Tema pada tahun ini adalah Sayangi Malaysiaku bagi kemerdekaan ke-61.

Logo melalui gambar simbol rakyat melakukan gerakan riang mengangkat tangan, dengan satu bentuk hati di hadapan menyatukan mereka.

Membawa maksud warganegara Malaysia terdiri daripada berbilang bangsa hidup dalam harmoni,seia sekata, bersatu padu dan kasih sayang kepada negara.

Syarikat Kereta Sewa Pandu Sendiri Klezcar ingin  mengambil kesempatan ini,  mengucapkan selamat hari kemerdekaan kepada semua rakyat Malaysia dan teruskan pertahankan kemerdekaan ini hingga ke cucu-cicit kita.

Selain itu, pihak Klezcar menawarkan promosi sewaan kereta bersempena dengan hari bersejarah ini apabila menyewa dengan syarikat kami. Promosi diskaun 15% apabila menyewa kereta melalui syarikat Klezcar sekurang-kurangnya 2 hari(mengikut terma dan syarat).

Bagi sebarang tempahan kereta boleh dilakukan melalui website https://www.klezcar.com/ ataupun talian hotline 1300 88 4040.

Artikel Lain Yang Menarik:

  1. Eazy Point

  2. Eazy Rabu

  3. Eazy 15%

  4. Eazy Birthday

  5. Super Sunday

  6. How To Check Point

  7. Eazy Card-Tentang Kad Dan Segala Persoalan

Tempahan Segera klik sini, berikan telefon nombor dan lokasi anda

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *