250717908
Cars For Everyone, Anytime & Anywhere – KLezCar
Cars For Everyone, Anytime & Anywhere – KLezCar

Term and Conditions Referral Program

REFERRAL PROGRAM KLEZCAR

Di bawah ini kami sertakan penerangan dan syarat-syarat;

Terma dan syarat-syarat:

  1. Program ini terbuka kepada sesiapa sahaja termasuk pelanggan dan bukan pelanggan.
  2. Peserta program yang ingin menyertai akan dinamakan sebagai ‘Referrer’.
  3. Setiap peserta yang berminat wajib mendaftarkan diri dengan terus ke website klezcar.com dan click di ‘log in’ yang berada di atas kanan sekali.
  4. Peserta yang pertama kali mendaftarkan diri WAJIB untuk memperbaharui ‘password’ baru.
  5. Setelah mendaftarkan diri, peserta akan masuk ke ‘Customer Dashboard’ dan terus ke tab ‘My Rewards Klezpoint & Referral’ dan click ‘Manage Referral’ untuk ke ‘Referral Dasboard’
  6. Di ‘Referral Dashboard, peserta boleh mengetahui ‘Referral Code’ dan juga ‘Referral Link’ untuk disebarkan kepada sesiapa sahaja.
  7. Referral boleh menyebarkan ‘Referral Code’ dan juga ‘Referral Link’ dimana-mana sahaja mengikut kreativiti masing-masing, tetapi tidak boleh menggunakannya untuk diri sendiri.
  8. Pelanggan yang menggunakan Code tersebut untuk tempahan kereta sewa di website klezcar.com. Mereka layak mendapat diskaun sebanyak 10% untuk setiap tempahan kereta dengan syarat sewaan sehari dan ke atas sahaja.
  9. Pelanggan hanya boleh guna sekali sahaja Code tersebut dan WAJIB mendaftarkan diri dahulu di website klezcar.com sebelum menggunakan Code tersebut.
  10. Referral akan menerima RM10.00 komisen untuk setiap tempahan yang dilakukan oleh pelanggan yang menggunakan Referral Code atau Referral Link tersebut.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *